“1993an sortutako sukaldaritza kolektiboko enpresa da. Senperen sortu zen eta hainbat talderi zuzendutako platerak prestatzen ditu: kolektiboak, elkarteak, lagun-taldeak, enpresak… gutizia bakoitzera egokitutako erantzunak ditu.
Hiru jarduera nagusi ditu: sukaldaritza kolektiboa ikastetxeetako eta aisialdi-zentroetako eguneroko banaketarekin; enpresentzako sukaldaritza, tokiko enpresentzako otorduekin eta, azkenik, catering-zerbitzua taldeko otordu guztietarako.
Ezaugarri nagusiak:
*Erreaktibotasuna: berehala erantzunen diete eskaerei eta aholkuak eskainiko dituzte.
*Produktu naturalak: tokiko hornitzaileekin lan egiten dutenez, kalitatezko lehengaiak bermatzen dituzte, dastamen-papilei gozamenik handiena emateko.
*Arretarekin sukaldeetan prestatutako platerak: horri esker, kontserbatutako zaporeak eta orekatutako otorduak bermatzen dituzte.
*Euskal sukaldaritzako produktu espezifikoak: aniztasuna ekartzen dute menuetara, amonen errezetetako sekretuez baliatuta.
*Kalitate-prezio erlazio ukaezina, ondo pentsatutako eta kudeatutako erosketei esker, prezio lehiakorrak proposatzea ahalbidetuz”.
Argibidea: http://www.suhari.fr/eu/